O Nama

Auto servis SOLE FORD, zvanično je počeo sa radom 2012.  u Mladenovcu, od strane entuzijasta za vozila. Od početka smo specijalizovani za vozila proizvedena od strane FoMoCo (Ford Motor Company). Dugogodišnje iskustvo u radu i svakodnevna usavršavanja preneli smo u ogrman lager delova koje svakodnevno šaljemo po celoj Srbiji.

Puštanjem u rad modernog poslovnog objekta od 800m2 u 2017-oj godini, u mogućnosti smo da držimo konstantan lager delova, a pored toga da proširimo delatnost na dijagnostikovanje kvara i ugradnju delova kupljenih kod nas. U sklopu našeg objekta nalazi se vrhunsko opremljen servisni prostor sa četiri stubne auto dizalice, vrhunskim alatom poslednjih standarda. Pored toga posedujemo sopstvene mašine za vulkanizerske usluge i mašinu za brzo skidanje šoferšajbni. Naša glavna prednost je vrhunsko obučeno osoblje.

Dugogodišnjim radom stekli smo poverenja mušterija  po celoj Srbiji, uključujući i susedne države (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija itd…) . Pored usluga delova i servisa posedujemo i sopstvenu šlep službu. Usluge šlep službe obavljamo vozilom “Mercedes” sa poslednjim standardima u sigurnosti transporta. Svakodnevno obuke zaposlenih i ulaganje u najsvramenije alate nas čine jedinstvenim Nadamo se da ćete u nama videti i naći sigurnog poslovnog saradnika.